Tamamlayıcı Ürünler
Fiyat
:
29,90 TL
Not
:
- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- Yorumlar (0)
- Tavsiye Et
- Resimler
Türkiye' de İLK KEZ PAKU tarafından üretilen ve satışa sunulan stamp kaşeler en yüksek kalitede 3 mm pleksi-glass materyalden imal edilmektedir.
PAKU Akrilik kaşeler polimer kil, seramik hamuru ve şeker hamuru gibi yoğrulabilen her malzemede hamura kolayca desen vermenizi sağlar. Desenin lazer kazıma derinliği 1,5 mm dir. Ürün adında gözüken ölçü kaşenin dış çerçeve lazer kesim ölçüsüdür. Motif ölçüsü değildir.
Sadece elde yıkama önerilir.
Şekerhamuru ile çalışıyorsanız, akrilik kaşeyi hamura basmadan evvel şekerhamurunu biraz dışarda dinlendirmenizi öneririz. Gereğinden fazla yumuşamış hamur kaşenin desen boşlukları arasında kalabilir. Bunu önlemek için; hem şekerhamuru hem de polimer kile uygulama yapmadan evvel, akrilik kaşenizin üzerine bir miktar mısır nişastası alıp, fazlasını fırça ile uzaklaştırdıktan sonra baskı işlemini yapabilirsiniz. Deseni hamura geçirmek için 3 farklı teknik mevcut; size en kolay geleni uygulayabilirsiniz. 1. Kaşeyi hamurunuzun üzerine yerleştirip, merdane ile her yöne iyice bastırarak üzerinden geçin. 2. Sadece merdanenizin yuvarlak ucu ile deseni takip ederek kaşe üzerine bastırarak baskı yapın. 3. Kaşenin desenli tarafı üste bakacak şekilde hamuru üzerine yerleştirip sadece tek bir yöne doğru hamuru kaşe üzerinde açın.
Aşağıdaki Youtube videolarına mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ederiz.
"