Paku Malzeme

Pop-it stamp kaşe Valentine Gnome; 10,0*8,0 cm

Ürün Kodu : PLXST324
Fiyat
:
114,90 TL
Not
:
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Coordinate plastic cutter stock item code: 3D208

    Kombin baskı kalıp stok kodu: 3D208

    Laser engraved acrylic texture mats to enhance your artworks. Design cavity is 1,5 mm engraved on 3 mm thickness acrylic. The measurements written on the product name are the stamps outer frame dimensions; not the design itself.

    Hand wash only

    You can use acrylic stamps with fondant as well as polymer clay, air dry clay, ceramic clay, etc. Make sure your dough is not very soft, otherwise your dough may be caught inside the cavities. Make sure to set your fondant out for a while to harden a bit before rolling the stamp on it. Whether you use fondant or clay; you can simply brush some corn starch on the stamp ( remove the excess with a brush ), so you easliy peel the design off the stamp.

    For some certain brands of polymer clay like Cernit, Sculpey and Fimo; you can also avoid stickiness by spraying water onto your stamp.

    Acrylic material warms up a lot during laser engraving. So the acrylic stamp gets slightly domed ( dimpled in the center ) especially during heavy engraving laser process for very detailed and dense designs.This is normal. Make sure to press hard the stamp on your dough pretty much and roll the pin in every direction to even imprint. Rolling the fondant/clay over the stamp (upside-down method) is the most convenient way in such case. Please see the Youtube videos below how-to.

    PAKU Akrilik kaşeler polimer kil, seramik hamuru ve şeker hamuru gibi yoğrulabilen her malzemede hamura kolayca desen vermenizi sağlar. Desenin lazer kazıma derinliği 1,5 mm dir. Ürün adında gözüken ölçü kaşenin dış çerçeve lazer kesim ölçüsüdür. Motif ölçüsü değildir.

    Sadece elde yıkama önerilir.

    Şekerhamuru ile çalışıyorsanız, akrilik kaşeyi hamura basmadan evvel şekerhamurunu biraz dışarda dinlendirmenizi öneririz. Gereğinden fazla yumuşamış hamur kaşenin desen boşlukları arasında kalabilir. Bunu önlemek için; hem şekerhamuru hem de polimer kile uygulama yapmadan evvel, akrilik kaşenizin üzerine bir miktar mısır nişastası alıp, fazlasını fırça ile uzaklaştırdıktan sonra baskı işlemini yapabilirisniz. Kaşeyi hamurunuzun üzerine yerleştirip, merdane ile her yöne iyice bastırarak üzerinden geçin. Veya sadece merdanenizin yuvarlak ucu ile deseni takip ederek kaşe üzerine bastırarak baskı yapabilirsiniz.

    Cernit, Sculpey ve Fimo gibi bazı polimer kil markaların su ile çalışmaya müsaittir. Eğer bu kil markalarını kullanıyorsanız, yapışmayı önlemek için sprey su şişesi ile akrilik kaşenizi hafifçe ıslatabilirsiniz.

    Akrilik kaşeler lazer kazıma esnasında çok ısınırlar. Bu sebeple özellikle yoğun kazıma olan desenlerde, plaka içe doğru bombe yapmış olabilir ve bu durum normaldir. Kaşenin orta kısmına daha fazla baskı yaparak desenin eşit bir şekilde hamura transferini sağlayabilirsiniz. Bu tarz durumlarda başaşağı çalışmak daha da etkilidir. Akrilik pleksiyi hamur üzerine koymak yerine; pleksinin üzerine hamuru koyup hamurun üzerinden merdane ile geçmek daha konforlu çalışmanızı sağlayacaktır. Aşağıdaki Youtube videolarına mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

    Türkiye' de İLK KEZ PAKU tarafından üretilen ve satışa sunulan stamp kaşeler en yüksek kalitede 3 mm pleksi-glass materyalden imal edilmektedir.

    Boyutlar(cm)
    :
    10 x 8 x 0
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.